tijd tekort
Blijf op de hoogte en volg danielle
23 Januari 2008 | Suriname, Paramaribo
zo ik ga nog even veder,
Nou vandaag ben ik dus gelijk begonnen op de iterne afdeling.
Ik word toegewezen aan een zuter en loop netjes mee.
Na 5 min worden we bij elkaar geroepen en gaan we gezzelig met ze allen de ochtend zeggening zingen.
Erg gezzelig maar ik ken het niet.
nou vandaag is de bezetting volledig compleet dus genoeg te doen maar niet heus.
Iedreen is verantwoordelijk voor zijn eigenkamer.
Maar aangezien je met zoveel mensen ben wat moet je dan als stagaire in godsm]naam de heledag doen.
Ik besluit om me goed te gaan verdiepen in dingen zoals voorzorgmaatregelen en mijn orientatie plan voor school.
T was wel leuk hoor want we mochten best veel.
Vandaag even tussendoor een ego meegmaakt t was alleen bij terugkomst boven de verkeerde persoon waar ze ons mee weg hadden gestuurd.
Altijd lachen dat soort dingen gebeuren als je niet communiceert over je werk maar over andere dingen.
Nu heb ik het cyber cafe gevonden op de hoek en kan ik voor 3 srd 1 uur internetten.
(4srd is 1 euro)
Maar eigenlijk is dat te kort.
Mijn fotos plaatsen duurt een eiwigheid hierzo dus doe ik nu niet maar ik beloof er binnekort een keer voor te gaan zitten.
mis jullie heel erg maar vergis me niet ik vermaak me prima.
Ik vanavond eten met de nichtjes van ome rattan jenny en anoeska.
Dus dat beloofd nog wat.
xxxxx
Nou vandaag ben ik dus gelijk begonnen op de iterne afdeling.
Ik word toegewezen aan een zuter en loop netjes mee.
Erg gezzelig maar ik ken het niet.
Iedreen is verantwoordelijk voor zijn eigenkamer.
T was wel leuk hoor want we mochten best veel.
(4srd is 1 euro)
Maar eigenlijk is dat te kort.
mis jullie heel erg maar vergis me niet ik vermaak me prima.
Ik vanavond eten met de nichtjes van ome rattan jenny en anoeska.
Dus dat beloofd nog wat.
xxxxx
23 Januari 2008 - 21:23
Mam:
Ik krijg zoetjesaan een beeld van hoe er daar gewerkt wordt en dat is best even wennen, denk ik. Maar ik weet dat jij flexibel bent en je wel zal weten aan te passen. Dan gaat alles hier wel anders... alhoewel, opa is gisteren met succes geopereerd en voelt zich zo goed dat hij morgen al naar huis mag! In olaats van over 5 tot 9 dagen. Ook omdat ze de bedden heel hard nodig hebben. Als ik dat zo lees over die chemo ben ik blij dat ik hier woon. Vanmorgen was de laatste bestraling, weer een fase afgesloten. Wilde appelflappen bakken met het bladerdeeg van jou, maar dat bleek filo-deeg te zijn! Kende ik niet, nu wel. Appelflappen grandioos mislukt. Ben blij dat jij zo snel de weg weet daar, ik ben vanmorgen -echt waar- verdwaald in ons ziekenhuis. Moest van de chemo-afdeling waar ze het portacathje voorzien hebben van een vers heparineslot, binnendoor naar de radiotherapie en kwam uit op een pijnpoli ?? Je kent mijn orientatievermogen hè? En mijn bakkunst. Maar de rest is wel in orde, toch?
Fijn ook dat je al zo snel vrienden gemaakt hebt. Weet je nog dat je al heel jong alleen naar oma wilde op de fiets en dat opa je stiekem volgde? En dat oma jou een dappere dodo noemde? Dat zou ze nu ook vinden! En ik ook, ik ben trots op je hoor Puk. Of moet ik nu zuster Shanthi zeggen?
Liefs mam
24 Januari 2008 - 10:54
Over Bpv-boek:
konden het niet vinden, maar ik heb Chantal al een sms-je gestuurd met de vraag of ze me belt.
At your service!
Mam -
24 Januari 2008 - 12:19
Je Secretaresse:
Chantal komt morgenochtend om tien uur om nog een keer met ons mee te zoeken, mochten we het niet kunnen vinden, gaan we wel een nieuwe halen op school.
Komt goed.
liefs mam -
24 Januari 2008 - 12:24
Mam Nogmaals:
het gaat niet om een bpv-boek maar een oranje klein modulenboek, ik weet het, maar schreef het verkeerd, had namelijk net daarvoor wél je oranje bpv-boek gevonden. -
25 Januari 2008 - 10:40
Christina:
heey daan
leuk zeg om al je belevenissen te kunnen lezen!!!
hopelijk heb je het naar je zin en moe zul je niet worden als ik het zo lees hahaha
en wat lees ik ben je iets kwijt/vergeten van je bpv boek???
groetjes christina -
25 Januari 2008 - 10:41
Christina:
oja ik heb nog gemaild naar anton hoor!!! -
25 Januari 2008 - 13:07
Elena:
Hoi Daan * zwaait hard met hand heen en weer *
Heb gister nacht EINDELIJK het linkje van Ka door gekregen, kan ze eigenlijk ook niets aan doen, we hebben elkaar na ons uitstapje eergisteren pas weer gezien/gesproken/en mee gewerkt. Ja ja, we mochten weer eens samen de nacht in. * and we survived, net aan hoor :) *
Heb net al je berichtjes gelezen en.... ik ben jaloers! Ik vind het geweldig al die ervaringen/belevingen die je op doet en dat je die met ons wilt delen. Keep up the good work! Blijft berichten plaatsen en maak me blij.
Zo te lezen zal je het daar wel redden, ze hebben je in ieder geval goed opgevangen en heb je al vrienden gemaakt. En dat is toch wel belangrijk zo'n eerste week.
Maar ik ga nu stoppen, moet me gereed maken voor dokters bezoek. Ga eindelijk de stap wagen en een gehoortest laten doen, want voor mij gevoel is mijn rechter oor flink fucked up. Ik had niet zo vaak naar concerten en dansfeesten moeten gaan. En misschien was al die jaren fietsen met een mp3 speler in je oor ook geen goed idee geweest. Je hoort nog van me (of ik jouw dan kan horen weet ik niet hoor hahaha)
Dikke kus, blijf schrijven.
Doei Elena -
27 Januari 2008 - 16:53
DJ:
poppetje
ik heb je net ff aan de tel gehad en ik ben op verjaardag nog. Heb t niet gelezen maar aan de telefoon klonk je blij dat je lkkr kan verhuizen naar een eigen plek. Ben blij voor je!! hoop dat je nog vaker in de hngmat kan liggen chillen ;)
kusje poppetje
28 Januari 2008 - 09:58
hay daantje...
Nou je overleeft het wel daar he in het derde wereld land aan de andere kant van de oceaan. Met mij en Deej gaat het lekker. Alleen hoeven wij gelukkig niet latex handschoenen aan voordat we iemand aan raken. Aparte belevenissen maak je daar mee. Hebben ze daar wel van protocollen gehoord? Ik hoop dat je snel een pc vind waarbij je wel wat foto's erop kan zetten, kunnen we ze snel bekijken. enne wie is DJ met poppetje?? Ben wel heel nieuwsgierig he, hihi. Je krijgt de groeten van Joris en van Deej. Het is nu dan wel lekker rustig, maar we missen je wel... enne heeft joris al over je auto verteld? Hij heeft een aanrijding gehad.. nou je moterkap kan niet meer dicht en je wielas is helemaal krom. En nog wat meer dingetje waar ik nu niet zo 123 op kankomen. Hij had hem naar de garage gebracht, maar die monteur zei dat dat het fink ging oplopen, we moesten denken aan 2000 euro minmaal. Dus we wachten tot je terug bent, want joris kan dat niet betalen, dat snap je wel. Was ook niet zo slim van hem hoor. Want hij moest naar goes en toen ie eindelijk bij de vlaketunnel reed (srry joris) dacht ie 'shit ik ben te ver' dus wat denk je?? hij met 120 een bocht naar links gemaakt, zodat hij (dacht ie) op de andere baan terecht kwam, zodat hij terug kon rijden. Nou was hij dus even vergeten dat er een vangrail stond. Dus hij met auto en al er tegen aan geknald. Tja kan gebeuren. Ik had waarschijnlijk precies dezelfde fout gemaakt. Maar enfin dat komt wel goed.. Owja en die vangrail moet ook nog betaald worden.. en da kost ietsjes meer dan je auto (ai ai ai). En toen kwam de anwb de auto ophalen. Nu staat ie bij zijn vader voor de deur. T is jammer dat ik zelf hier geen foto's kan uploaden, anders had ik je het graag laten zien, want het is eigenlijk wel een bak!
Nou dat was over je auto. Btw over auto's gesproken, ik ga mijn rijbewijs halen. Ik ben door voor de 2e keuring van de politie en moet nu dus binnen een jaar mijn rijbewijs halen. Ook al heb ik nog 3 keuringen te gaan.. ik wil dat roze papiertje toch wel hebben. Dan kan ik jou auto ook een keer tot moes rijden, hihi. BTW niet tegen joris zeggen dat ik dat heb gezegd he??
Nou dat was het dan wel weer!!Ow en als je topic Tijd te kort heet.. neem ik aan dat je tijd te kort hebt.. tip: niet van die lange verhalen schrijven.. houd je meer tijd over voor andere dingen!
zooo, ik denk dat ik nu echt wel uit gegrapt ben. De groetjes daar!! -
28 Januari 2008 - 10:00
hay daantje...
zooo, ik denk dat ik nu echt wel uit gegrapt ben. De groetjes daar!! -
28 Januari 2008 - 10:06
ALisha:
srry dat mijn bericht er twee keer op staat.. ik weet ook niet hoe dat komt. Maar wat ik dus wilde melden.. met Joris is alles goed hoor.. hij is er op wat gekneusde ribben na er heel huids van af gekomen. ow ja nu weet ik al weer iets.. je nummerbord moet ook vervangen worden evenals je bumper en lampjes... de groeten -
28 Januari 2008 - 10:48
Nijntje:
he pukje,
Ik probeer je zo veel mogelijk te volgen, maar het is erg druk hier. In tegenstelling tot bij jou zo te lezen!! Ben blij te lezen dat je het zo naar je zin hebt. En heb je al een fiets gevonden? Zal je wel voorzichtig doen met die hiv patienten? Weet je al of je je toetsen hebt gehaald of zie je dat wel als je terug komt? En hoe is het eten? Wij hebben marcels feestje achter de rug! Was gezellig, maar veel voor en na werk. Ook al zagen we elkaar toch al niet veel,het is wel raar dat je helemaal daar zit en dat voor 5 maanden! Nou ik mail je nog. -x- je zusje -
28 Januari 2008 - 18:45
Tjebbie:
Ik denk dat je dat bericht van Alisha wel hebt gelezen. DIT IS EEN GRAP{JE volgens Joris die ik direct heb gebeld na het lezen van dit rotgeintje. We zijn ons kapot geschrokken en waren flink kwaad.
Alle goed bij jou???
Kusjes van Mam en Tjebbie -
28 Januari 2008 - 21:28
Gaby:
heeej Daan,
ik hoop dat je al gewend bent en dat de siesta je goed bevalt ;).
Hopelijk spreek ik je de volgende keer iets langer op MSN,
xxx Gaby -
29 Januari 2008 - 12:22
Beste Daan,
Na mijn vorige bericht zijn er toch wat mensen geschrokken. Al ga ik er niet vanuit dat jij er in geloofde, daar ik de grootste lolbroek ben die je kent. En aangezien er staat :"BTW niet tegen joris zeggen dat ik dat heb gezegd he?? " terwijl mijn naam er boven staat, lijkt mij dit niet duiden op een serieus verhaal. Toch snap ik heel goed dat Tjebbe en je Mama hier heel erg van zijn geschokken. En dat is het laatste wat ik er mee wilde bereiken, mijn excuses. Eigenlijk wilde ik elke dag een vervolg verhaal doen over je auto, over het feit dat we een nieuwe motorkap hadden gevonden alleen dat die knal geel was.. Of dat de monteur perongeluk de versnellingpook verkeerd om had gezet en dat je auto alleen nog maar achteruit kon rijden (ik verzin het wel zeg :-)) gewoon een verhaaltje, waarvan jij wel zou begrijpen hoe het zat, je kent mij tenslotte. Ik zal hier niet mee verder gaan. Het spijt me dat ik daarmee mensen heb laten schrikken en dat joris daarmee ook in een ongemakkelijke situatie kwam.
groetjes Alisha
e-mail: almsamson@hotmail.com
29 Januari 2008 - 17:58
Henkie:
hey muts,
jha henkie ook weer thuis. maar is wel gezellig daar hoor ik dus!!:P
maar lees wel dat ik daar niet in het ziekenhuis wil liggen, als er daar al ego`s van verkeerde patienten worden genomen. best lullig als je geopereerd moet worden en je word wakker en mist een been of arm. terwijl je er voor een zware griep ligt. maar jha gelukig kom je uit vlissingen en daar waren ze dat ook gewent dus veranderd niet zoveel, dus hoefde egt niet zover weg. ooh jha en daar niet zoveel drinken he want heb nog bewijs van hier op me telefoon staan. dus alles wat je doet kan tegen je gebruikt worden zie je wel. maar houd het veilig daaro met de grote condooms dan he :P. en veel plezier en braaf zijn he
groetjes ons -
29 Januari 2008 - 19:00
Ziarah:
ik ben blij dat je het naar je zin hebt ! heeeel veel plezier nog ik ben echt trots op je ik zou het niet durven! nouu ik blijf je volgen hoor op je site dus je moet snel wat meer foto's erop zetten van daarzo !
werkze schat & succes !
xjz ziarah -
13 Februari 2008 - 22:13
Nummer Shanthi:
voor wie haar bellen wil op haar Surinaamse mobiele nummer:
0059 7877 6555