kinderafdeling
Blijf op de hoogte en volg danielle
28 April 2008 | Suriname, Paramaribo
vanaf vandaag sta ik op de kinderafdeling.
Ook dit is weer erg leuk en krijg weer een rondleiding.
Ik heb vandaag een plan opgesteld om mijn laatste doel ouder en kind zorg nog snel te behalen.
Ik heb een van deze moeders vorige week op de obsetrie verpleegd en ga deze week voor haar kindje zorgen.
De baby is geboren de 33ste week van de zwangerschap en weegt nu 730gr
dat is dus miniatuur klein maar wel echt heel leuk.
Vandaag mocht ik nog toe kijken maar vanaf morgen mag ik het zelf gaan doen.
Best moeilijk zo werken in een coefeuze.
Dus voor deze week weer een nieuwe uitdaging ik ben benieuwd.
Alle vrij dagen werk ik gewoon door zodat ik volgende week gewoon eerder vrij ben en voldig me een week lang op het kindje kan richten.
Ik ben erg benieuwd hoe het gaat.
Nou nog 14 dagen en dan ben ik thuis.
ik ben echt heel erg nieuwsgierig hoe het allemaal met jullie is.
Ja eef je snapt wel dat ik zo snel mogelijk naar rotterdam kom.
ik mis jullie dus tot snel
xxxxxxxxxxxx
d
Ook dit is weer erg leuk en krijg weer een rondleiding.
De baby is geboren de 33ste week van de zwangerschap en weegt nu 730gr
dat is dus miniatuur klein maar wel echt heel leuk.
Vandaag mocht ik nog toe kijken maar vanaf morgen mag ik het zelf gaan doen.
Best moeilijk zo werken in een coefeuze.
Dus voor deze week weer een nieuwe uitdaging ik ben benieuwd.
Ik ben erg benieuwd hoe het gaat.
Nou nog 14 dagen en dan ben ik thuis.
ik ben echt heel erg nieuwsgierig hoe het allemaal met jullie is.
Ja eef je snapt wel dat ik zo snel mogelijk naar rotterdam kom.
ik mis jullie dus tot snel
xxxxxxxxxxxx
d
29 April 2008 - 19:17
Mam:
Joh, wat een minimensje. 730 gram, dat durf je toch bijna niet aan te raken? Ik hoop dat alles goed gaat. Echt iets voor jou om door te werken zodat én het minimensje én jijzelf daar baat bij hebben.
Ben heel benieuwd naar al je ervaringen. Maar dat horen we vlug genoeg, want het gaat nu echt opschieten. We hebben het druk met Spike, een voorbeeldige hond, maar wel een die van wandelen houdt. Hij logeert hier nog tot volgende week donderdag. De dinsdag erop kom jij al.
Succes met je prematurenzorg en tot gauw!
Liefs mam. -
30 April 2008 - 14:41
Peter En Boy:
Hoi Schat fijn te horen dat alles zo goed met je gaat gelukkig nog 14 dagen en dan ben je weer in het koude holland met ons gaat ook alles goed we hebben deze week twee koeien gekocht je ziet ik wordt al een echte thaise boer hahaha
gelukkig nog maar 9 weken ik verlang er echt weer naar heb mn koffer al bijna ingepakt ahahaha nou ik hoor nog van je zal je zondag weer even bellen oke
groetjes en een dikke kus van papa en boy -
01 Mei 2008 - 15:56
Shiny:
Heeey meissie!!!
Nog maar 12 dagen en dan ben je alweer thuis! Wat gaat het snel he?! Ben je je afscheid al aan het nemen? Want jou kennende heb je daar minstens 2 weken voor nodig... ;-)
Meisje, ik heb al je verhalen gevolgd, al heb ik niet bij ieder verhaal een berichtje achter gelaten. Maar weet dat ik ze allemaal gelezen heb! Vaak met een grote lach op mn smoeltje, soms met ontroering, maar vooral met bewondering! Bewondering voor jou dat je dit allemaal maar 'even doet', dat je 'zomaar even op stage gaat naar Surnimae', bewondering voor je doorzettingsvermogen, voor je vechtersmentaliteit en voor je vermogen om nieuwe vrienden te maken, om nieuwe dingen te leren en te ervaren! Al was het soms nog zo eng, je deed het wel!
Weinig mensen doen je dit na, en velen zullen er niet eens aan beginnen omdat het allemaal eng, onbekend en onzeker is. Maar jij daarentegen bent gewoon gegaan, en belangrijker nog: je hebt het vol gehouden, de hele rit heb je uitgezeten! Petje af Daan!!! Echt waar, ik heb groot respect voor je en ben trots dat ik jou ken!!!
Je komt straks terug met zoveel mooie verhalen, foto's, belevenissen en je bent zo'n grote ervaring rijker straks! Dit kan niemand meer van je afpakken! Koester de 5 of 6 maanden (ik ben even kwijt hoelang je in Suriname was) met heel je hart, denk er aan terug met een lach en wees trots op jezelf!!! Je bent echt een 'dappertje' hoor! Hoe klein je ook bent, je hart is des te groter!!!
Tot heel gauw, pas nog even goed op jezelf en geniet nog maar van al het moois daar!!!!
XXX love ya!!
Shiny -
02 Mei 2008 - 13:08
Eefje:
je bed staat zo weer hoor als je terug komt. Nog even en je bent weer. kunnen we ook eens kijken om naar engeland te gaan. zelf Ferry vroeg naar je ieder mist je echt heee. En als je zin hebt bel je maar. bel gelijk weer terug en henk is die hoge rekening nu al gewend. bel ik niet naar jou is het wel naar engeland. nou tot snel
groetjes xxx eef