famillie
Blijf op de hoogte en volg danielle
14 Maart 2008 | Suriname, Paramaribo
zo ik zal eens wat uitleg geven.
Ik ben een goeie vriendin van oom rattan uit nederland.
hij heeft hier famillie waar ik dus elke dag zit.
Jenny is het oudste zei is 27 en heeft een zoon van 5 shahid.
dan krijg je anoeska zei is 24
Dan krijg je ricky hij is 22
dan krijg je anthony hij is 20
dan krijg mark hij word volgende maand 18
dan heb je micheal hij is 11
zo zit het hier in elkaar.
hahaha
iedereen zorgt goed voor me en ze zijn allemaal heel erg leuk.
Niemand is meer verlegen en ik hoor gewoon bij de famillie.
Ik ben blij dat deze mensen zo lief zijn voor me en geniet daar in volle teugen van.
Ik geef eerlijk toe dat hun de heimwee wel een beetje weg nemen.
Maar ook hun hebben ieder een eigen leven met werk school enz.
maar je snapt nu een beetje hoe het in elkaar zit.
xxxxxxxxxxxxxx
Ik ben een goeie vriendin van oom rattan uit nederland.
hij heeft hier famillie waar ik dus elke dag zit.
Jenny is het oudste zei is 27 en heeft een zoon van 5 shahid.
dan krijg je anoeska zei is 24
Dan krijg je ricky hij is 22
dan krijg je anthony hij is 20
dan krijg mark hij word volgende maand 18
dan heb je micheal hij is 11
zo zit het hier in elkaar.
hahaha
iedereen zorgt goed voor me en ze zijn allemaal heel erg leuk.
Niemand is meer verlegen en ik hoor gewoon bij de famillie.
Ik geef eerlijk toe dat hun de heimwee wel een beetje weg nemen.
Maar ook hun hebben ieder een eigen leven met werk school enz.
maar je snapt nu een beetje hoe het in elkaar zit.
xxxxxxxxxxxxxx
15 Maart 2008 - 09:18
Mam:
Hoi meisje
Ik ben heel blij en dankbaar dat zij allemaal zo lief voor jou zijn. Wil je dat ook aan ze zeggen en ze de groetjes doen van mij en Tjebbie? En voor jou ook te gek dat ze daar nu een internetaansluiting hebben. Kom je ook nog wel eens bij oma Ilse?
We gaan straks even naar jarige opa, daarna door naar Dunya om haar de cadeautjes van jou te brengen. Nora reageert maar niet op mijn sms-je en voicemailberichtje. Misschien heeft ze een ander nummer. Of is ze erg druk. Als Dunya er net zo blij mee is als Yaëla, zit het wel goed. Ik vertel je nog wel hoe ze reageerde.
Yaëla, dat slimme dondertje weet precies te vertellen dat Didy in Suriname zit. Is dat ver? vroeg ze van de week. Hééél ver. Met een vliegtuig hè? Ik zal het Dunya ook vragen, als ze tenminste thuis is, zo niet laat ik een briefje achter. Yaëla liep maar met die Doratas rond, ale knuffels moesten erin en toen ging ze voor ons om boodschapen. Kaas kopen voor opa en soep vor oma. Alle denkbeeldige boodschappen gingen ook in die tas. De tas van Didy is zelfs mee naar bed gegaan.
Je pakje voor opa is nog niet aangekomen, maar we hebben je laatste berichten met wat foto's geprint en gaan hem dat straks brengen. Zo heeft hij toch nog een beetje zijn kleindochter bij zich vandaag.
Yaëla was erg aan de dunne, met verschonen op tafel, ging het dan ook niet goed... O, jeetje, Yaëla liet een scheetje op ons tafelkleedje, zei ik. Dat vond ze prachtig, en snel als ze is, zei ze het meteen na. Ik heb haar in 'bad' gedaan in de wasbak in de keuken. Een noodgreep. Zij vond het geweldig. Misschien nog wel leuker dan het grote bad van opa en oma boerenpaat.
Beetje jammer is nu wel dat oma Boerenpaat gisteren ook buikgriep kreeg. Ik heb zowat de hele dag geslapen en voel me nu wat beter. Moet ook maar, want vanavond gaan we naar de Chinees en ik wil geen spelbreker zijn op opa's feestje. We zullen vanavond zeker aan jou denken. Heeft opa je gisteren nog gebeld?
Fijn weekend, geniet van alle mooie dingen die je ontmoet en een dikke knuffel,
mam.
20 Maart 2008 - 14:07
Salimma:
Hoi lieverd,
hoe is het nu daar. Hier alles goed hoor
Je krijgt een hele dikke kus van Yaela en van mij natuurlijk ook eentje.
Denk aan je, love you
dikke kus lima. -
21 Maart 2008 - 10:54
Eefje:
hey muts, nou de telefoonrekening wordt weer afwachten haha. Maar henk wist een manier om goedkoper te bellen. dus dat mag ie me als ie weer thuis is uitleggen.haha. Nou meid zet je tanden nog ff op elkaar je red het wel. Je hebt ook de groetjes enz van henk. En als het me lukt kom ik. We zullen zien. En anders maar via tel en internet ook al gaat het zo traag en is je tijd zo weer om.
dikke kus en knuf eef