nickirie - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van danielle koning - WaarBenJij.nu nickirie - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van danielle koning - WaarBenJij.nu

nickirie

Blijf op de hoogte en volg danielle

24 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo

nou job is hier intussen.
de eerste dag hebben we weinig gedaan.
we zijn wel midden in de nacht opgestaan om te gaan stappen bij havanna lounche
daarna zijn we gaan slaapen.
We zijn vrijdag op zaterdag naar nickerie gegaan dat was wel erg mooi.
ik vertel jullie er later meer over want ik heb weer eens te weinig tijd.
ik heb job de stad al laten zien en het gaat allemaal goed en fijn hier zo.
fotos en het grote verhaal komt snel als job e\weg is heb ik meer tijd
xxxxxxx
shanthi

• 25 Februari 2008 - 16:32

Mam:

Hai meisje

Dank je voor je berichtje. Fijn om te lezen dat alles goed gaat. Hoe is het weer bij jullie? Nog regen gehad?

Hier alles ook prima. We hebben een heel gezellig weekend gehad met Cor en Liesbeth die jou de hartelijke groeten doen.

Vandaag was het een zonnige dag. Spring is in the air. We zijn over strand van Zoutelande naar net voor Westkapelle gewandeld en over de duinen terug. Daarna in de tuin gewerkt en wat struiken gesnoeid.

We hebben ook een vakantiehuisje geboekt voor eind juni, in Ommen. (Overijssel)Kunnen we de Sallandse heuvelrug te voet en per fiets ontdekken. We gaan pas weg als jij terug bent met al je verhalen en wasgoed. En komen op tijd terug om erbij te zijn als Marjolein afstudeert.

Geniet met al je zintuigen en negeer de muggen en andere minder leuke dingen!

Lieve groetjes mam

• 26 Februari 2008 - 09:12

Opa:

Je hebt de groetjes van opa. Hij wil op de hoogte blijven van jouw wel en wee, jouw avontuur doet hem ook denken aan zijn tjd in Indië. Wij printen jouw berichtjes die in onze 'toverdoos' binnenkomen voor hem.

Gisteren is hij lekker op zijn scooter wezen toeren, hij mag nog niet fietsen na zijn operatie, maar de Walcherse B-wegen onveilig maken door met 70 km per uur eroverheen te scheuren, dat mag natuurlijk wel.

Opa schrok wel even toen hij van je plannen hoorde om de binnenlanden in te gaan, slapen in een hangmat in de open lucht... Maar toen hij soldaat was, heeft hij precies hetzelfde gedaan in Indië en al zal hij niet zo tonen, van binnen is hij maar wat trots op zijn kleindochter.

• 28 Februari 2008 - 18:43

Papa:

Hoi meid leuk dat je het zo naar je zin hebt hier gebeuren ook een heleboel dingen , ik kan mischien stoppen met werken dan zou ik dus volgend jaar al naar boy toe kunnen maar ik hoor het pas eind april en dan moet ik pas beslissen , maar dan ben jij al weer lang thuis hoor , ben nog naar de verjaardagen van je neven geweest en ik heb magnus ook deze link gegeven hij was erg nieuwsgierig hoe het met je ging .
    Je hebt de groeten van oom hans en Maaiky en ook van de rest van de familie

groetjes en een dikke kus hou je taai he
    papa