hallo
Blijf op de hoogte en volg danielle
18 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo
nou veder gaat alles prima hier.
Ik mis iedereen wel heel erg.
Gelukkig komt Job woensdag avond naar suriname voor 1 week.
Ik heb natuurlijk een week vrijgenomen zodat we mooi m,et ze 2e op avontuur kunnen.
Ik heb er echt zin in even wat anders even gewoon leuke dingen doen.
Me stage verloopt soepel maar omdat deze week de auto van anoes stuk was kondn we nergens naar toe gaan.
Wel heeft sjalindra ons wel af en toe ergens heen gebracht.
Erg aardig van hem maar ik vind het niet netjes om hem elke keer te vragen.
Ik ben blij dat als het goed is morgen de auto weer terug is.
Ik ben bllij dat de bloemen op valentijn goed zijn aangekomen en dat nijntje mijn cadeautjes mooi b\vind.
Ik zal binnekort ook eens kaartjes gaan sturen hoor.
Ik mis me werk ook best wel.
Ik ben hier bijna elke avond vrij en geniet van me rust en me vrijheid.
Nou tot snel hoor.
Want ik heb net gemsnd met papa en de webcam aangehad dat werkt prima trouwens.
Zo even wat dinegn tussen door:
Nijn zorg dat mama msn krijgt zodat ik met haar kan webcammen.
Corrie ik mis je ook heel erg ik was je nog van plan te bellen deze week maar ik beloof dat ik dat nog wel een keer doe.
Alisha doe maar goed je best.
Ik hoop dat je je rijbewijs snel haalt en als jij in die auto wil rijden (als je geslaagd ben mg dat vast wel een keer van joris)
VAn mij mag je ook ik vetrouw je wel.
Doen jullie wel goed op elkaar letten.
Dj ik hou van je en ik mis je wel my deepest blue.
Salimma: ik ben echt super blij voor je dat je een huisje hebt verbouw nog niet te veel want zodra ik terug kom verbouw ik het wel voor je.
Yaella en dunya jullie mis ik het meesssssssttttt.
shiny: jou vinden ze het mooiste hindoesstaanse meisje die ze ooit hebben gezien ze zijn hier groot fan van je.
(ik ook hoor)
opa en tjebbie heel erg bedankt dat jullie geld hebben gestuurd hadden jullie niet hoeven doen. Hou heel veel vban jullie
opa: let je goed opjezelf als ik terug kom bak ik roti voor je :)
xxxxxxx
allemaal
en blijf vooral doorgaan met die geweldig lieve berichtjes.
Ik mis iedereen wel heel erg.
Gelukkig komt Job woensdag avond naar suriname voor 1 week.
Ik heb er echt zin in even wat anders even gewoon leuke dingen doen.
Wel heeft sjalindra ons wel af en toe ergens heen gebracht.
Erg aardig van hem maar ik vind het niet netjes om hem elke keer te vragen.
Ik ben blij dat als het goed is morgen de auto weer terug is.
Ik zal binnekort ook eens kaartjes gaan sturen hoor.
Ik mis me werk ook best wel.
Ik ben hier bijna elke avond vrij en geniet van me rust en me vrijheid.
Nou tot snel hoor.
Want ik heb net gemsnd met papa en de webcam aangehad dat werkt prima trouwens.
Zo even wat dinegn tussen door:
Nijn zorg dat mama msn krijgt zodat ik met haar kan webcammen.
Alisha doe maar goed je best.
VAn mij mag je ook ik vetrouw je wel.
Doen jullie wel goed op elkaar letten.
Dj ik hou van je en ik mis je wel my deepest blue.
Yaella en dunya jullie mis ik het meesssssssttttt.
(ik ook hoor)
opa: let je goed opjezelf als ik terug kom bak ik roti voor je :)
xxxxxxx
allemaal
en blijf vooral doorgaan met die geweldig lieve berichtjes.
18 Februari 2008 - 18:15
Tjebbie:
Hoi meisje,
We hebben hier prachtig weer overdag. 's Nachts vriest het licht en ligt er wat ijs op de vijver. Ik ben je moeder aan het trainen om haar conditie wat op te voeren. Vandaag hebben we een paar uur gelopen en gisteren hebben we een eind op strand en duinen gesjouwd. Jouw bloemen die je op valentijn bij ons hebt laten bezorgen staan nog te pronken op tafel. Leuk dat Job komt. Weer even iets van Nederland op je stoep. Maak er een gezellig weekje van. Ben je al aan het oefenen om die hangmat veilig vast te binden. Het lijkt me geen pretje als een van de knopen midden in de nacht los schiet. Zaterdag komen Liesbeth en Cor. Ze nemen ons mee ergens te eten en blijven slapen. Zondag gaan ze bijtijds door naar dochter Annemieke in Belgie want daar is de jongste van de kinderen jarig. Je moeder zal ook wel het nodige schrijven, misschien komt het zelfs dubbel over.
Ik wens je het beste, een dikke knuffel van Tjebbie
19 Februari 2008 - 18:45
Eefje:
hey muts ik mis je ook hoor heb eigenlijk al weer de nodig telgesprekken moeten hebben met je. want sommige dingen zijn echt weer een zooi. ben begonnen met stage maar alles verloopt er rommelig en heb het dus niet echt naar me zin en dan is een dag werken lang. wel is het leuke nieuws dat henk een vast contract heeft en we het huis overkopen van ferry. dus het wordt nu echt van ons. ook gaan we nu maar voor een samenlevingscontract. dus dat is allemaal wel heel leuk. stage is dus nog ff aankijken en anders zien we wel. jij in ieder geval veel succes en plezier daar
groetjes xxx eef -
20 Februari 2008 - 13:10
Wendy:
Hai Daan,
Bij toeval had ik je gisteren even aan de lijn. Erg leuk om even iets van je te horen uit het warme Suriname. Hier is het koud trouwens. Ben in mijn pauze meteen even naar je website gaan kijken.
Het ziet er naar uit dat je het naar je zin hebt. Ik hoop dat zo blijft. En dat je weer terug komt werken als je weer in Nederland bent. Dat zou gezellig zijn, want je word gemist. Nou Daan, ik ga je op afstand volgen, want dat vind ik toch wel erg leuk.
Blijf zo positief.
Groetjes Wendy XXX -
23 Februari 2008 - 12:27
Shiny:
Hey lekker ding!!!
Wahahahaha ik bloos bijna van jouw tekst!!! Jeeetje heb ik fans in Suriname?! Wohooo! Doe al mijn fans de groeten daar zou ik zeggen! hahaha jij zot!!! en voor mijn allergrootste fan (jij dus!) een hele dikke kus en knuffel!!!
Dank je wel he voor je lieve bericht op mn weblog! Vind ik zo tof van je dat je daar zelfs aan me denkt! Enne als ik het geld had, kwam ik je opzoeken hoor (en konden al mijn fans mij in het eggie bewonderen! hmmm misschien raak ik dan al mijn fans wel kwijt als ze zouden weten wat voor een gek ik ben, hihi)
Blij te lezen dat je het naar je zin hebt daar en dat de stage soepel verloopt! Ik ben apetrots op je!!!
zo, ik ga er weer vandoor, ga naar mijn vriendin/collega die hoogzwanger is en al op de 13e had moeten bevallen.... Maar het kind wil er nog niet uit. Zal je zien dat het straks gebeurt als ik er ben ofzo... Als ze weeen krijgt, strompel ik hard weg hoor, kan daar geloof ik niet zo goed tegen...)
Dag lieverd, pas heel goed op jezelf en geniet he! Ik ga je vanaf volgende week voorzien van leuke verhalen uit Vietnam!!!
Dikke knuffel en kus!
Shiny